Over Ziito

Drie broers: Simon, Jonas en Daniel richtten het bedrijf Ziito ApS op in 2014. We ontwerpen en produceren industriële kledingrekken voor moderne huis of winkel interieurs. Onze producten worden vaak bijgewerkt en geoptimaliseerd zodat ze binnen onze duurzame visie blijven passen. We maken gebruik van functionele en sterke materialen om te kunnen garanderen dat onze producten lang meegaan. We behandelen ons hout met natuurlijke lijnzaadolie, wat betekent dat er geen chemisch afval geproduceerd wordt en dat we een beter eindproduct kunnen realiseren voor zowel de klant als voor de natuur.

Onze eerste collectie van kledingrekken was ‘Eldr’. ‘Eldr’ bestaat uit verzinkt staal en verbrand Scandinavisch dennenhout. Nadien ontwikkelden we ook ‘Tré’ en ‘Aska’. Dit zijn uitvoeringen met het zelfde minimalistisch profiel als dat van ‘Eldr’, maar met een andere expressie. De namen zijn Scandinavisch en verwijzen naar het ontwerp.

 

Ziito is een belangrijk bedrijf in de Europese markt op vlak van verkoop en verhuur van kledingrekken. Onze voorraad en hoofdkantoor zijn gevestigd in Fredericia, en ons conceptontwikkeling en ontwerpkantoor in Kopenhagen.

ONS TEAM

 

Daniel Oxholm

Daniel is het creatieve brein – tekenen en ideeën ontwikkelen doet hij vanuit de studio in Kopenhagen. Daniel weet alles over materialen, vormen en kleur en werkt meestal tegelijkertijd aan verschillende ontwerpen. Nu en dan verlaat hij de studio om interieurs te verzorgen voor mode-evenementen.

In zijn vrije tijd houdt Daniel zich bezig met kunst.

 

Jonas Oxholm

Als je Ziito belt, krijg je waarschijnlijk Jonas aan de lijn. Hij is de CEO en verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Hij kent ieder detail van onze producten en houdt ervan om mensen te helpen met hun interieurvragen.

In zijn vrije tijd spendeert Jonas graag wat tijd met zijn gezin.

 

 

Simon Oxholm

Als je navigeert en rondklikt op de website en ervan geniet hoe alles werkt, dan kan je Simon bedanken – hij is onze webdesigner. Simon woont in Amsterdam.

In zijn vrije tijd leest Simon boeken of schrijft hij muziek.

 

 

Christina Alstrup

 

 

Mohammad Nemer

Mohammad is de sterkste man van ons bedrijf. Je kan er vanuit gaan dat hij deel uitmaakte van de vervaardiging van je kledingrek, aangezien hij een hand heeft in iedere stap van het productieproces: het hout behandelen, de onderdelen bijeenbrengen en alles netjes verpakken in de dozen.

Mohammed houdt ervan om in zijn vrije tijd te gaan vissen.

Yousef Helal

 

HQ

Navervej 8

7000 Fredericia

Denmark

shop@ziito.dk

Phone: +4570707749 (Åben Mandag-donderdag  7:00 - 14:00, Vrijdag 8:00-12:00)

VAT: DK36544066