Veelgestelde vragen

Hoeveel gewicht kan ik aan mijn kledingrek hangen?

Onze kledingrekken worden vervaardigd met industriële stalen pijpen die zorgen voor stabiliteit en sterke. Op die manier hoef je helemaal geen zorgen te maken over het gewicht die de kledingrekken kunnen dragen. Hang ze dus gerust maar helemaal vol!

 

Wat zijn jullie levertijden? 

We versturen onze goederen via GLS. De standaard levertijd bedraagt 2-5 werkdagen.

 

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

We accepteren de volgende kaarten:

 

* VISA

* MASTERCARD

* MAESTRO

* JCB

 

Indien je wilt betalen met een andere kaart, gelieve dan gebruiken te maken van PayPal.

 

Hoe verpakken jullie de kledingrekken?

De pijpen worden samengebundeld en gedeeltelijk geassembleerd. We proberen het verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken om zo weinig mogelijk afval te produceren. We willen het milieu zoveel mogelijk sparen en proberen je kledingrek te leveren op een manier die weinig belastend is voor het milieu.

Onze kledingrekken kunnen eenvoudig verplaatst worden wanneer ze gedeeltelijk geassembleerd zijn – en kunnen vervolgens eenvoudig in elkaar gezet worden op locatie.

 

Ik wil mijn bestelling retourneren, is dit mogelijk?

Indien je van gedacht veranderd ben of als het artikel uiteindelijk toch niet geschikt is, dan kan je het artikel omruilen of een terugbetaling aanvragen. Om dit te doen moet je ons binnen 14 dagen na ontvangst contacteren en het artikel vervolgens weer binnen 14 dagen retourneren. De verzendingskosten zijn voor eigen rekening.